fo·to·gra·fie (de; v; meervoud:fotografieën) de kunst om met licht afbeeldingen vast te leggen op dunne, voor licht gevoelige lagen (bron: van Dale)

Fotografie is maatwerk, want elke klant heeft zijn eigen specifieke wensen. Maar fotografie is bovenal mensenwerk, daarom staan professionaliteit, betrokkenheid, plezier en kennis van zaken bij mij altijd bovenaan.

Door mijn eigen brede interesse en de enorme verscheidenheid in klanten is mijn type fotografie zeer gevarieerd en met mijn overtuiging dat alles en iedereen een verhaal heeft, werk ik met veel gedrevenheid en passie als allround freelance fotograaf.

Het maken van mooie beelden zit hem vaak in de details, daar ben ik constant naar op zoek en ga altijd voor het perfecte resultaat. Naast fotografie is het produceren, filmen en monteren van video/film een deel van mijn werkzaamheden. Bekijk de showreel op Vimeo

Bent u ondernemer of particulier die behoefte heeft aan op maat gemaakt foto- en videomateriaal voor op het web of drukwerk dan verneem ik dat graag. Ik denk graag met u mee zodat we komen tot het gewenste resultaat.

 

Met vriendelijke groet,
Frank Hoyinck

van Zuijtland 22
2731 GP Benthuizen / The Netherlands
+31 (0)6-51043176
info@hoyinck.com

kvk : 56301545 te Den Haag
btw : NL-181599946-B01

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht